What's in my Beach Bag

kolovoza 01, 2017
Pozdrav ekipa! Ne pišem postove tako često kao prije jer nemam baš pristup internetu. Za danas sam vam pripremila post o tome što se nalazi u mojoj torbi za plažu. Oprostite što slike nisu moje, ali imam malih problema trenutno s mobitelom. Krenimo u post!



1. Rezervni kupaći
Sa sobom moram imati i po nekoliko kupaćih. Na plaži zna nekad puhati vjetar i ako se ne želite prehladiti, dobro je presvući se iz mokrog u suhi. Isto tako, prije nego što krenem doma, uvijek se presvučem u suhi kupaći.


2. Karte
Sa mnom su u torbi uvijek neke karte. Najčešće je to Uno ili Crni petar. Na plaži ih igram ili sa sestrom ili s prijateljicama. Predlažem vam da ih i vi uzmete jer ne znate na koga možete naići.



3. Mobitel, slušalice i sunčane naočale
Nakon kupanja, volim leći, uzeti mobitel u ruke, fotografirati malo, provjeriti Snapchat i poslije slušati neku glazbu. Uostalom, mobitel nam je uvijek potreban.
Naočale uvijek imam sa sobom upravo zato da mi zaštite oči od sunca.


4. Naočale za plivanje
U moru najviše volim roniti i promatrati sve te ribe i općenito podmorje. Isto tako naočale mi dobro dođu kada želim izroniti neku školjku. 


5. Krema za sunčanje
Kremu uvijek imam sa sobom kad idem na more. Bitna mi je jer štiti od opasnog sunčevog zračenja. Najčešće koristim onu vodootpornu i mažem se 1-2 puta. Ovisi koliko dugo ostajem na moru.


6. Novčanik
Na plaži si znam nekad uzeti sladoled, a novce koje ponesem od doma najčešće si spremim u neki mali novčanik da baš ne nosim svoj cijeli. Kada odlazim s prijateljicama na limunadu isto mi dobro dođe novčanik tako da je on veliki must have u mojoj torbi.


I to bi bilo to za danas. Pišite u komentarima što vi nosite u torbi i što želite još vidjeti na mom blogu. Čujemo se uskoro!

Broj komentara: 18:

  1. Ja bukvalno nosim samo ručnik i to je to haha. Mislim živim na moru tako da kad god mi nešto treba mogu otići i do kuce i uzeti. Ali ove ideje su stvarno super. Svaka ti čast!


    Zapratila sam te ;)
    http://teenorchild.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja uvek imam naocare u torbi!
    Kao i slusalice, nigde bez njih. :)

    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
    Instagram bloga: marija.lalala

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja nosim sve što si ti navela osim naočala za plivanje. Sve ostalo mi je neizostavno. Post je super i nekome može poslužiti ako ne zna što nositi. :)💕

    http://myfantasyfriend.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  4. Nosim skoro iste stvarčice kao i ti, hehe. Uskoro i ja pravim ovakav post, čim odem na more i uslikam sve potrebno za ovakvu temu posta☺

    https://sosihappylife.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  5. Nosim većinu stvari kao i ti osim što znam uzeti nekada i knjigu i bocu vode. Sjajan post!:)❤

    sretnisanjar.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  6. Nosim sve što i ti❤.Samo što sam ja osoba koja ne može bez hrane i pića,tako da imam punu torbu sendviča i vode xD.Super blog inače.Bilo bi mi drago ako bi posetila moj:


    ifunnywithme.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Must Have je i boca vode i nešto za gricnuti, treba podnijeti ove vrućine! Hvala draga!!💕

      Izbriši
  7. Apsolutno nosim sve što i ti. U poslednje vreme sestri i meni karte su postale opsesija, i drago mi je da ima nekog osim mene ko to nosi na plažu hahah

    Lifelover’s diary

    OdgovoriIzbriši
  8. Moja torba za bazen (plazu) je totalno drugacija, tako da mi je bilo jako interesantno da procitam ovaj post. Zanimljive stvari nosis, to je neki klasik, kako bih ga nazvala, ali mi se dopada. Odlican post draga!

    Visit me, Gothic

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.